O NAS DIŠAVE SISTEMI ŠTUDIJE PRIMEROV KONTAKT
moč dišave v prostoru

''SCENT BRANDING''

Vaša blagovna znamka bo okrepljena z najglobjo in nepozabno obliko komunikacije.

Nova oblika senzorične identitete bo postala vaša ambasadorka blagovne znamke kjer koli na sveti jo boste predstavljali. Vonji vzbujajo, vključujejo in zapeljujejo veliko bolj kot slike in besede, saj govorijo jezik čustev. Podpis z dišavo postane značilen element vaše blagovne znamke in ustvari neprekinjeno vez z vašimi strankami. To je edinstvena in nepozabna izkušnja, ki za vašo blagovno znamko predstavlja neprecenljivo izkušnjo.

USTVARIMO DIŠAVO ZA VAS

ETERIČNA OLJA

100-odstotna čista eterična olja, ki izhajajo iz cvetov, listov, lubja, lesa, sadnih lupin in drugih rastlinskih elementov.

PARFUMSKA OLJA

Ustvarjanje dišav je umetnost, ki ne pozna omejitev. Izbirate lahko med enostavnimi ali kompleksnimi parfumskimi dišavami.

DIŠAVE PO NAROČILU

Če ne najdete arome, naša ekipa oblikovalcev ustvari dišavo za vaše okolje, podjetje ali blagovno znamko.

KREATIVNI PROCES

SPOZNAVANJE VAS

Analiza vaše blagovne znamke in podjetja je ključna za izbiro dišave, da se vonj brezhibno prilega vaši podobi, vašemu sporočilu oziroma strategiji oglaševanja. Zberemo in analiziramo vaš slog, vrednote, ciljne stranke, lokacijo in povezavo s kupci. Za pravilno hipotezo potrebujemo strokovno znanje trženja vonja, sestav dišav in poznavanja mehanike fluidov.

RAZISKAVE IN RAZVOJ

Strokovno znanje na področju dišav pridobivamo z usposabljanji, študijami in raziskavami. Surovine se razvijajo in nenehno odkrivajo. Vsaka dišava v našem repertoarju je edinstvena kreacija perfurmerjev. Stremimo k najboljšim sestavinam in visoko kvalitetnim dišavam, ki so v skladu z organizacijo IFRA.

UPORABA DIŠAVE IN EKSKLUZIVNOST

Ko bomo skupaj izbirali dišavo, vam bomo zagotovili eksluzivnost. Vonj je podpis kot del intelektualne lastnine in mora biti vključen v smernice korporativnega komuniciranja.